Mikayla Fernandes

Brookevalen pikkuruiseen kylään saapui uusi kasvo. Muutamat kylän asukkaat huomasivat Juniper Street kolmosen pihalle pysähtyvän muuttoauton. Hetken päästä pihalle kaartui myös taksi, josta astui ulos kuvan kaunis nuori nainen. Tuo nainen on Fernandes suvun viimeinen elossa oleva henkilö. Tuo nainen on Mikayla Fernandes.

snapshot_b64179cb_96419336.jpg

Tämä suku onkin juuriltaan Espanjasta. Mikayla päätti viimeisenä suvun jäsenenä muuttaa Englantiin, Brookevaleen, ja aloittaa uuden elämän. Hän oli ostanut suuren tontin, melko halvalla, koska Brookevale sijaitsi kaukana kaikista suurista kaupungeista, ja suunnitteli rakentavansa sille jonakin päivänä suuren kartanon, jossa hänen sukunsa saisi rauhassa asua. Elämää ei kuitenkaan oltu suunniteltu kunnolla loppuun. Lentolippuun ja muihin matkakuluihin meni yllättävän paljon rahaa. Päästyään suurelle tontilleen Mikayla tajusi, että tilillä oli rahaa huimat 4800 euroa. Ei sillä mitään kartanoa rakennettaisi! Näyttää suuresti siltä, että kaunottaremme on aloitettava aivan alusta.

Mikayla on horoskoopiltaan rapu ja pitää meikistä ja muokatuista hiuksista. Harmaan hiukset ovat kuitenkin "yök".

* * *

Ja vielä näin lopuksi ilmoitusluontoista asiaa. Vaikka kirjoitan samalla tarinaa, koitan jakaa huomioni tasan niin, että joka toinen osa tulee tähän joka toinen Unohdettuihin : ) Tein muuten tämän esittely osan, ettei tarvitse ensimmäisestä osasta ottaa paljoa pois näihin höpinöihin. Kiitoksia, kommentit ovat hyvinkin toivottuja!